Opgericht in Urmond anno 1906

Kerstconcert met Vocalgroup Mystique

Op zondag 15 december geeft Fanfare St. Martinus haar jaarlijks Kerstconcert. Onze fanfare en drumband zullen dan samen met het Gemengd kerkelijk zangkoor de kerstperiode muzikaal inluiden. Het Kerstconcert zal plaatsvinden in de St. Martinuskerk en begint om 18:30.
Na het succesvolle concert van vorig jaar is ook dit jaar een muzikale gast uitgenodigd om samen met ons het Kerstconcert te verzorgen: Vocalgroup Mystique. Een vijftal gezellige mensen met dezelfde passie, de passie voor het samen zingen van mooie nummers.

Aansluitend is er in de fanfarezaal een gezellig samenzijn met koffie en kerstbrood, aangeboden door het Kerkbestuur en de Fanfare. Hiervoor zijn alle deelnemers en toehoorders van harte uitgenodigd.

Daarnaast zijn het Kerstconcert en het opluisteren van de Heilige Mis op Tweede Kerstdag de laatste optredens van onze dirigent Maurice Daemen. 

Na 14,5 jaar neemt Maurice afscheid van onze vereniging. Onder zijn muzikale leiding heeft de fanfare mooie concerten gekend waaronder de bondsconcoursen, jubileumconcerten, themaconcerten en het opluisteren van de kerkdiensten.

Wij hopen jullie snel allemaal te zien tijdens (een van ) deze concerten. Jullie komen toch ook?